Aspiranten orkest (Eurio's)

De Eurio's van onze vereniging bestaan uit jonge muzikanten die hun A diploma hebben gehaald of A niveau hebben. Het doel van de Eurio's is samen gezellig muziek maken en leren in groepsverband te spelen. Ook ons aspiranten orkest geeft regelmatig concerten. Wat is er namelijk leuker dan gezamenlijk repeteren om een concert te kunnen geven. Ook kunnen zij zo ervaren hoe leuk het is om muziek te maken voor andere mensen.

Heb je je A-diploma gehaald? Dan is dit een gezellige groep om mee samen te spelen. Kom gerust eens kijken en/of meespelen tijdens onze repetitie op dinsdag van 18:30 tot 19:15 uur in het Esdalcollege aan de Weerdingerstraat 241 in Emmen. De Eurio's staan onder de leiding van Ingrid van der Klei.