Menu

Bestuur en commissies

Het bestuur van Harmonie Euterpe bestaat uit de volgende leden:
Vacature - voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Alex Niemeijer - vice voorzitter/voorzitter concertcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Maria Sijtsma - penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Wendy Grobben - secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Elma van der Stelt - voorzitter jeugdcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Anjo Both - bibliothecaris/lid muziekcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Henri Pragt - algemeen bestuurslid (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De muziekcommissie bestaat uit de leden:
Marieke Niemeijer - voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Martijn Veenstra - dirigent
Jeroen Pragt
Marcel Wolfs
Annette van der Berg
Anjo Both - bibliothecaris

De concertcommissie bestaat uit de leden:
Alex Niemeijer - voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Bas Meijerink
Renate Martena

De jeugdcommissie bestaat uit de leden:

Elma van der Stelt - voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Nicole Wehmann
Henri Pragt - bestuurslid

Orkestbegeleider:
Ria van der Werf

Communicatie en Vrienden van Euterpe:
Wendy Grobben - voorzitter
Anjo Both - Vrienden van Euterpe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Arthur Kees - website

Afmelden repetities:
Concertorkest: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jeugdorkest (Elma van der Stelt): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vertrouwenspersoon Harmonie Euterpe Emmen: Henri Pragt, bestuurslid algemene zaken

mina-duursma
passier
smulwereld

Harmonie Euterpe
Postadres: 
Waterbies 73
7761 KH Schoonebeek
secretaris@harmonieeuterpe.nl