Bestuur en commissies

Het bestuur van Harmonie Euterpe bestaat uit de volgende leden:
Alex Niemeijer - vice voorzitter/voorzitter concertcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De muziekcommissie bestaat uit de leden:
Martijn Veenstra - dirigent
Jeroen Pragt
Marcel Wolfs
Annette van der Berg
Anjo Both - bibliothecaris

De concertcommissie bestaat uit de leden:
Bas Meijerink
Renate Martena

De jeugdcommissie bestaat uit de leden:

Nicole Wehmann
Henri Pragt - bestuurslid