Vuurdoop voor nieuwe Eurio's in de Bleerinck

Op zondagmiddag 13 maart 2016 had ons opleidingsorkest de Eurio's haar vuurdoop in verpleeghuis De Bleerinck in de Emmense wijk de Bargeres.

Het was voor veel orkestleden hun eerste concert, sommigen hadden pas zes lessen gehad. Het werd een hele sfeervolle middag. De bewoners van De Bleerinck hadden een hele mooie, muzikale zondag.

Dirigent Ingrid van der Klei van de Eurio's, leidde haar orkestleden op professionele wijze door een spannende middag heen. Het is wat: net een instrument bespelen en dan al een solo doen voor een zaal met 150 toeschouwers. Het ging iedereen goed af. Dat is een compliment waard. En waar het even moeilijk was, hielp Ingrid op de dwarsfluit een handje mee. Ook de stukken met het gehele orkest klonken prima. Allemaal proficiat met dit zeer geslaagde concert.

Wilt u de foto's van dit mooie concert zien? Klik dan op de fotogalerij Concert Eurio's Bleerinck.

Opleidingsorkest

Ons orkest de Eurio's bestaat vooral uit jonge muzikanten. Het is ons opleidingsorkest. Veel Eurio's stromen na verloop van tijd door naar ons grote concertorkest. Wilt u meer informatie over de Eurio's of wilt u of uw kind een muziekinstrument bespelen? Neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..