Grandioze voorjaarsconcerten in Emmen en Lathen

Op zaterdag 11 en zaterdag 18 juni 2016 schitterde Harmonie Euterpe achtereenvolgens in Emmen en in Lathen. We brachten een mooi programma, met onder andere de nummers Thrift Shop, Euphoria en Lost.

In Emmen deed Harmonie Euterpe op 11 juni mee aan het Lokaal Talent Festival. We waren er trots op dat de talentvolle trombonist Arjan Linker het nummer 'Concerto for trombone, deel 3' van de bekende componist Rimsky Korsakov met ons speelde. Het publiek ging helemaal los bij het nummer Euphoria. Het is een speciaal gearrangeerd stuk met DJ, zang en harmoniemuziek. De beat knalde het Marktplein in.

Lathen

Een week later, op 18 juni, deden wij dit concert in Duitsland nog eens dunnetjes over tijdens de Musikalischer Sommeranfang op het plein in Lathen. Ook hier veel dezelfde nummers als een week daarvoor. En ook hier waren onze zangeres Esther Miske en de gitarisen Geert Grootjans en Engel Komies aanwezig voor de muzikale ondersteuning bij onder andere het nummer Euphoria. Mede door de bijzondere sfeer op het plein in Lathen en het zeer goede geluid, werd het een prachtig concert. Na afloop kregen we meteen de uitnodiging om volgend jaar opnieuw mee te doen.