Kaartverkoop 'Euterpe's Night of the Music' gestart

Op zaterdag 26 november aanstaande geeft Harmonie Euterpe uit Emmen een avondvullend concert in Hotel Hampshire. De aanvang is 20.00 uur. Er staan meer dan 200 mensen op het podium: 100 zangers, 60 orkestleden, een band, zanger en zangeres een DJ, meer dan 35 dansers ... Het belooft een groot spektakel te worden. De kaartverkoop is gestart. U kunt kaartjes à € 15 per stuk bestellen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harmonie Euterpe valt op door zijn bijzondere producties. Zo speelden we in het voormalige theater De Muzeval ons musical concert 'Andrew Lloyd Webber and Friends'. En vorig jaar nog gaven wij twee uitverkochte filmconcerten in bioscoop Utopolis: filmbeelden op het witte doek, live Harmonie muziek ervoor.

Toegankelijke muziek

Harmonie Euterpe wil harmoniemuziek toegankelijk maken voor een groot publiek. Daarom spelen wij op 26 november in hotel Hampshire een heel gevarieerd muzikaal programma. Wat dat precies is, daar willen we u nog even mee verrassen, maar weet dat het spektakel gaat geven. We hopen u dan ook op zaterdag 26 november in hotel Hampshire te mogen begroeten. Aanvang 20.00 uur. Kaartverkoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harmonie Euterpe staat onder leiding van dirigent Jody van Overbeek
Met medewerking van Dance Company Shirelle, een groot projectkoor onder leiding van Erik Luikens, coverband Till Sunrise, DJ Wessel en zangeres Esther Miske.

Mede mogelijk gemaakt door:

- Rabobank Emmen-Coevorden
- Prins Bernhard Cultuurfonds