Ben jij onze nieuwe enthousiaste en inspirerende dirigent?

Harmonie Euterpe uit Emmen is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende dirigent, die bereid is om zich voor een aantal jaren aan ons orkest te verbinden en de muzikale ontwikkeling van ons orkest voort te zetten.

Wij vragen het volgende van je:

Opleiding:

• Bij voorkeur gediplomeerd dirigent (conservatorium, afgeronde Masters orkestdirectie)

Ervaring:

• Ervaring met harmonieorkesten
  • Visie om het orkest zich muzikaal verder te laten ontwikkelen
  • Niet bang om muzikale uitdagingen aan te gaan en bereid om hierin mee te denken

Vaardigheden:

• Inspirerend en motiverend
  • Natuurlijk overwicht en natuurlijke uitstraling
  • Oog voor de diverse persoonlijkheden in het orkest: geduldig en respectvol naar de orkestleden
  • Plezier om muziek te maken is het uitgangspunt. Weet dit via een enthousiasmerende stijl op de orkestleden uit te dragen
  • Goede contactuele eigenschappen, samenwerkingsgericht
  • Verenigingsmens

Beschikbaarheid:

• Beschikbaar op de dinsdagavond tussen 19.30 – 21.45 uur

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Arthur Kees. Stuur je sollicitatie met cv uiterlijk op 16 november 2016 op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Arthur Kees.