Euterpe pakt uit in Lingen

Harmonie Euterpe kan terugkijken op een prachtige avond in het stadstheater van Lingen, Duitsland, op vrijdag 4 november 2016. Na anderhalf jaar van voorbereiding werd daar voor de eerste keer 'Euterpe's Night of the Music' opgevoerd. Een prachtige combinatie van muziek, dans en zang, pop, klassiek, vette beat en gevoelige ballads. Het publiek stond na bijna 2 uur show op de banken en kon er na 2 toegiften nog niet genoeg van krijgen.

'Euterpe's Night of the Music' is een groot project van Harmonie Euterpe waarin wij laten zien dat orkestmuziek en show heel goed samen gaan. Van het knallende DJ-nummer 'Euphoria' naar gevoelige ballads als 'Onderweg' van' Abel, prachtig gezongen door solist Michiel Niemeijer. En zangeres Esther Miske pakte weer ouderwets uit met het gevoelige nummer van Claudia de Breij: 'Mag ik dan bij jou'. Girarist Engel Komies zette een snerpende solo neer bij 'Up town Funck', het nummer waarbij het aanwezige combo en coverband 'Till Sunrise' de hoofdrol speelde.

Duitsland
Natuurlijk zijn wij ons Duitse publiek niet vergeten. Esther Miske zong de bekende jaren '80 popsong '99 Luftballons' van de Duitse popzangeres Nena. De ballonnen gingen ook letterlijk het publiek in. En de zaal ging helemaal mee met de toegift, toen Euterpe 'Udo Jürgens live' speelde.

Dans en zang

Maar de prachtige dansnummers van Dance Company Shirelle uit Emmen maakten het programma compleet. Daarbij achter op het podium een groot projectkoor onder leiding van Erik Luikens. Het klassieke 'Carmina Burana' van Carl Orff vlak na de pauze, zette het publiek meteen weer in de luisterstand, met het koor in de hoofdrol

Hampshire
Harmonie Euterpe gaat deze prachtige avond herhalen in Emmen, in de grote Hondsrugzaal van hotel Hampshire. Dat gebeurt op zaterdag 26 november, de aanvang is 20.00 uur. U kunt kaarten à 15 euro per stuk bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.