Euterpe treedt op met beroemde trompettist Eric Vloeimans

De Stichting Klassiek in het Veen organiseert met Harmonie Euterpe een workshop onder leiding van de bekende trompettist Eric Vloeimans.

Hij trad onder meer op met Armin van Buuren. We starten met een workshop. Dit gebeurt op zaterdag 25 november, tussen 14 en 17.00 uur. Je kunt deze workshop bijwonen. Toegangsprijs: 5 euro, kinderen onder 12 jaar gratis. Daarna geeft Harmonie Euterpe een gezamenlijk concert met Eric Vloeimans op de prachtige concertlocatie van de stichting aan het Zuiderdiep 279 in Valthermond. Het concert start op 25 november om 20.00 uur en duurt tot 21.15. Deuren open 19.30 uur. De entree is 10 euro. Kinderen onder 12 jaar betalen 5 euro. Kom je ook naar deze hele bijzondere productie? Dit mag je niet missen!

Euterpe staat onder leiding van dirigent Martijn Veenstra. Hij verzorgt samen met Eric Vloeimans de workshop en het concert.

Kaarten bestellen?www.klassiekintveen.nl/contact of 0591-549393

Kijk voor meer info op de site van de Stichting Klassiek in 't Veen