Menu

Harmonie Euterpe test de akoestiek in het Rensenpark

Harmonie Euterpe test de akoestiek in het Rensenpark

Voor het paviljoen in het Rensenpark in Emmen heeft Euterpe dinsdagavond 10 juli de akoestiek getest. Eind mei 2019 geeft het orkest een grote show in het park genaamd 'Zoo Mooi!'.

Niet voor niets was de locatie in het Rensenpark want hier zullen ook de concerten plaats vinden. 'Zoo Mooi!' wordt een muzikale ode aan Aleid Rensen. 

Dinsdagavond gaf het jeugdorkest van Euterpe, de 'Eurio's' onder leiding van Ingrid van der Klei de aftrap voor dit zomerse concert. Het grote harmonie orkest onder leiding van Martijn Veenstra speelde nummers van het thema van dit jaar 'Kings and Queens'. Aan het einde van dit zomerse concert kwamen er nog nummers voorbij van Deep Purple, Santana en Queen. Het was een prachtig zeer geslaagd zomers concert in het park. 

Perfect
Het park leent zich perfect voor dit soort evenementen en er ontstaan nieuwe samenwerkingen. Het grote publiek werd hartelijk ontvangen door Cho50+. Cho50+ is een gezellige gastvrije ontmoetingsplek in het voormalige Paviljoen van het Noorder Dierenpark. Vrijwilligers hadden een mooi terrasje gebouwd en er werd koffie en thee geschonken. 

Na de zomervakantie staan er weer diverse optredens op de agenda. Volg ons op facebook en instagram. Meer informatie vindt u op onze agenda

 

MD Makelaardij
Passier Muziek Emmen
Smulwereld

Harmonie Euterpe
Postadres: 
Waterbies 73
7761 KH Schoonebeek
secretaris@harmonieeuterpe.nl