• Dit event is voorbij.

Night Walk Emmen

20 september, 19:30 - 22:00

De Night Walk Emmen is een wandelevenement waarbij de prestatie niet direct voorop staat. Vooral gezelligheid, sfeer en beleving zijn belangrijk. De wandeling loopt langs allerlei culturele activiteiten in het centrum van Emmen. Bijvoorbeeld theater, muziek en kunst.

Tijdens deze editie van de Night Walk verzorgt Harmonie Euterpe 1 van de culturele activiteiten. Het concertorkest geeft een mooi concert gebaseerd op de succesvolle concertreeks ‘Zoo Mooi!’. Daarnaast spelen ze muziekstukken in het thema ‘Euterpe à Go Go’.

Het concert van Harmonie Euterpe is gratis te bezoeken. De organisatie van het wandelevenement ligt in handen van de Night Walk Emmen. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website van Eventree. De kosten voor de wandeltocht bedragen € 11,-. Het opgehaalde geld gaat voor 100% naar lokale goede doelen.

Buiten de bijdrage aan een culturele activiteit is Harmonie Euterpe ook 1 van de lokale goede doelen. De komende jaren wil de vereniging meer geld investeren in de jeugd van Emmen. Het geld wordt gebruikt voor het uitvoeren van een nieuw jeugdbeleid.

Datum:
Tijd: