Uitmarkt Emmen met Harmonie Euterpe

7 september, 12:00 - 17:00

Harmonie Euterpe verzorgt één van de vele culturele concerten en activiteiten tijdens de Uitmarkt Emmen Stadsbbq Edition. Op zaterdag 7 september spelen we met name lichte en bekende muziek zoals muziek van ‘Earth Wind & Fire’! Daarnaast spelen wij een aantal stukken van de succesvolle concertreeks Zoo Mooi! Ode aan Aleid Rensen. Hierbij zijn ‘Jaap en Aleid’ en ‘Zoo Mooi’, geschreven door Isa Zwart, natuurlijk de hoogtepunten. Uiteraard staat Harmonie Euterpe ook tijdens dit concert onder leiding van Martijn Veenstra. Komt u ook?

Uitmarkt Emmen Stadsbbq edition is een samenwerking tussen ATLAS Theater, Bibliotheek, CBK, De Kunstbeweging en Unplug & Play Artiestenvereniging. De organisatoren van de culturele uitmarkt willen bezoekers kennis laten maken met het brede aanbod van kunst en cultuur en hen uitdagen om mee te doen op zaterdag 7 september 2019. Ook het grote aanbod van de amateurverenigingen en culturele ondernemers in Emmen en de omringende dorpen presenteert zich en laten hun activiteiten zien door middel van optredens, presentaties en workshops.

Harmonie Euterpe tijdens Uitmarkt Emmen

Datum: