dirigent Martijn Veenstra
Martijn Veenstra

Als muzikaal ondernemer is Martijn Veenstra al 15 jaar werkzaam in de wereld van de muziek, als docent groot koper, als dirigent van bigband, harmonie en fanfare, als arrangeur en als trombonist. Daarnaast is hij als professioneel musicus graag de sturende en inspirerende kracht achter muziekverenigingen en organisaties. “Daarbij is het mijn doel om zoveel mogelijk mijn visie en idee├źn te delen over het samen muziek maken. Muziek verbindt namelijk mensen en dat is naar mijn mening erg belangrijk in deze moderne tijd. In de afgelopen jaren heb ik echter gemerkt dat er enorm veel kansen liggen in de culturele sector. Het enige wat we moeten doen is deze met beide handen aangrijpen!”

Gediplomeerd

Martijn is gediplomeerd HaFaBra dirigent en in 2007 afgestudeerd aan het Conservatorium in Groningen. Verder is hij gediplomeerd trombonist.

Uitdagende producties

“Ik wil met mijn kennis en ervaring het orkest naar een nog hoger niveau brengen. Maar wat mij toch vooral aanspreekt is de durf van het orkest en bestuur om uitdagende producties op de planken te brengen.”

Martijn Veenstra is dirigent van het concertorkest van Harmonie Euterpe.

Website: www.martijncveenstra.nl