Nieuws

Vet Indian Summer concert van Harmonie Euterpe

Harmonie Euterpe J
19 juli 2017 · 1 minuut leestijd

Op zaterdag 15 juli pakte Harmonie Euterpe onder leiding van de nieuwe dirigent Martijn Veenstra tijdens het Indian Summer Village Festival weer eens goed uit. Op een heel sfeervol terrein achter de voormalige Drommedaar – oude dierenpark Emmen – speelde Euterpe in drie sets sfeervolle hippiemuziek uit de jaren 60 en 70. Een combo met gitaristen Anne Satter, Geert Grootjans, pianist Henk ten Wolde en zanger Eddy Wind en zangeres Marina Ameln, maakte de show compleet.

Solisten

Gierende gitaarsolo’s van Anne tijdens ‘Hotel California’ en het gevoelige ‘Une Belle Histoire’ gezongen door Marina. Zanger Eddy zette ‘Unchain My Heart’ stevig neer. En het orkest pakte maximaal uit met ‘Santana’. 

Drie sets

Het leuke van het concept was ook dat Euterpe het programma van ruim 35 minuten drie keer achter elkaar uitvoerde. Dat maakte dat uiteindelijk honderden mensen hebben genoten van hele sprankelende en energierijke harmoniemuziek met een speciaal tintje. Daar kwam ook nog bij dat het volledige orkest en de zangers fraai waren uitgedost in echte hippiekleding. Een behoorlijk kleurrijk geheel.

In de herhaling

Het Indian Summer thema houdt nog niet op! Wilt u delen van het programma nog eens horen dan bent u van harte welkom tijdens de opening van het cultureel seizoen op 9 september aanstaande. Want dan doen wij mee. Plaats en tijd van ons optreden zijn nog niet helemaal bekend, maar houdt u de media en onze Facebook-pagina in de gaten. En op 22 september herhalen wij dit optreden tijdens de ‘Night Walk Emmen‘. Wij spelen dan tussen 21.30 en 23.30 uur op onze repetitielocatie in het Esdal College aan de Weerdingerstraat 241 in Emmen. Loopt u mee? Breng ons dan een bezoekje. Het is het waard.